СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.03.2022 – 27.03.2022

x


По различни поводи и през тази седмица ще ви се даде шанс да надникнете в по-далечното бъдеще на развитие, съответно ще можете да изберете най-правилния път, така че да сте максимално успешни, за да „не се изгубите“, образно казано.

Това, което ще ви помага, ще бъде демонстрация на висока квалификация, получаване на подкрепа от страна на хора, които са високообразовани, това може да са личности, стоящи далеч от вас, буквално и в един по-широк смисъл.

Въпреки всичко, посланията не са еднозначни, ако сред тези лица има такива, които са ненадеждни, натрупали са се недоразумения в миналото, тогава по-скоро ще трябва да се пазите от тях или да набележите слаби звена, за да ги изчистите, може би да промените нещо в подхода си.

Препоръчително е да увеличите влиянието си и като излезете извън рамките на  традиционното. Ще бъдете силно подтиквани в тази посока. В този процес могат да възникват изненади, част от тях ще ви принудят рязко да смените посоката, за да се предпазите от скрити опасности, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза…

Може да ви се наложи да оставите нещо зад гърба си, което е ненадеждно и без перспективно.

Не е изключено и да узнаете тайни, но знанието винаги е сила.

Разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако водите  юридически дела, налага ви се да оформяте документи, тогава трябва да бъдете по-внимателни за подробности, за да се предпазите от „подводни камъни“, които могат да ви разминат с очакванията.

Вашият покровител Меркурий е в  компанията на Нептун, значи вие самите ще бъдете в присъствието на някой, който силно влияе на общественото ви положение.

Той може да ви подкрепи, да сбъдне ваши мечти, но може и да ви подведе, така че трябва да вярвате на дела, факти, а не само красиво изказани думи…

Вероятно ще бъдете по-емоционални от обикновено, това може да отключи вид страхове  или пък мечти, нека да е второто, а вашата интуиция да ви покаже път, за да ги сбъднете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени