СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.03.2022 – 27.03.2022

x


По различни поводи и през тази седмица ще ви се даде шанс да надникнете в по-далечното бъдеще на развитие, съответно ще можете да изберете най-правилния път, така че да сте максимално успешни, за да „не се изгубите“, образно казано.

Това, което ще ви помага, ще бъде демонстрация на висока квалификация, получаване на подкрепа от страна на хора, които са високообразовани, това може да са личности, стоящи далеч от вас, буквално и в един по-широк смисъл.

Въпреки всичко, посланията не са еднозначни, ако сред тези лица има такива, които са ненадеждни, натрупали са се недоразумения в миналото, тогава по-скоро ще трябва да се пазите от тях или да набележите слаби звена, за да ги изчистите, може би да промените нещо в подхода си.

Препоръчително е да увеличите влиянието си и като излезете извън рамките на  традиционното. Ще бъдете силно подтиквани в тази посока. В този процес могат да възникват изненади, част от тях ще ви принудят рязко да смените посоката, за да се предпазите от скрити опасности, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза…

Може да ви се наложи да оставите нещо зад гърба си, което е ненадеждно и без перспективно.

Не е изключено и да узнаете тайни, но знанието винаги е сила.

Разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако водите  юридически дела, налага ви се да оформяте документи, тогава трябва да бъдете по-внимателни за подробности, за да се предпазите от „подводни камъни“, които могат да ви разминат с очакванията.

Вашият покровител Меркурий е в  компанията на Нептун, значи вие самите ще бъдете в присъствието на някой, който силно влияе на общественото ви положение.

Той може да ви подкрепи, да сбъдне ваши мечти, но може и да ви подведе, така че трябва да вярвате на дела, факти, а не само красиво изказани думи…

Вероятно ще бъдете по-емоционални от обикновено, това може да отключи вид страхове  или пък мечти, нека да е второто, а вашата интуиция да ви покаже път, за да ги сбъднете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ