СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Слънцето вече е във вашия зодиакален знак,  то ви надарява с доза късмет, сили и енергия, забележителна пробивност.

Можете да разчитате на  едно от най-силните си оръжия-  вашите комуникативни умения, способност да убеждавате.

През настоящата седмица е възможно да попадате в ситуации,  които изискват да използвате думите като оръжие, да влизате в словесни двубои, да водите битки и да печелите.

Така може да се справите с някои недоброжелатели или хора, които действат зад гърба ви, ако има такива.

Вие привличате към себе си енергични и инициативни хора, които могат да подкрепят честолюбивите ви планове,  да ви помогнат по-лесно да постигнете идеите и намеренията си.  Така по един естествен начин вие ще укрепите контакти, които допринасят за успехи и благоденствие, защото може да разчитате на тях, но ще прекратите други, които са безперспективни и дори могат да ви нанесат щети, ако има такива- ще ги идентифицирате.

Все пак е полезно да се пазите от конфликти,  които могат да станат по-сериозни, трудно да се изчистят, да се успокоят, мога да внесат по-сериозно напрежение в живота ви, дори да прераснат в юридически казуси и със съответните последици.   Но припомням,  че вие влияете на тенденциите над обичайното, така че крайният резултат в значима степен ще зависи от вас.

През настоящия период може да се тества за устойчивост  вашето кариерно развитие, обществено положение и репутация.  Някой ще са изправени пред необходимостта да преодолеят трудност  и ще могат по горе описания начин.  Също- колкото по-малко споделяте вашите  намерения,  толкова по-далеч може да стигнете и ще можете да избегнете отпор, противопоставяне от страна на някой недоброжелатели, които да объркат вашите планове.

Пред вас се разкриват и алтернативи на развитие, особено, ако търсите такива.

Любовта е на заден план или е изместена от други и по-практични  настроения.

Увеличават се шансове за печалби, понякога и по един изненадващ и бърз начин, можете да откриете паралелни или допълнителни  източници за облагодетелстване.  Или пък- някой ви пази гърба,  подкрепя ви морално и материално,  имате на кого да разчитате. Ако сега започнете нова любовна връзка, тогава тя ще бъде с партньор,  който има позитивен ефект  върху благосъстоянието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени