СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Слънцето вече е във вашия зодиакален знак,  то ви надарява с доза късмет, сили и енергия, забележителна пробивност.

Можете да разчитате на  едно от най-силните си оръжия-  вашите комуникативни умения, способност да убеждавате.

През настоящата седмица е възможно да попадате в ситуации,  които изискват да използвате думите като оръжие, да влизате в словесни двубои, да водите битки и да печелите.

Така може да се справите с някои недоброжелатели или хора, които действат зад гърба ви, ако има такива.

Вие привличате към себе си енергични и инициативни хора, които могат да подкрепят честолюбивите ви планове,  да ви помогнат по-лесно да постигнете идеите и намеренията си.  Така по един естествен начин вие ще укрепите контакти, които допринасят за успехи и благоденствие, защото може да разчитате на тях, но ще прекратите други, които са безперспективни и дори могат да ви нанесат щети, ако има такива- ще ги идентифицирате.

Все пак е полезно да се пазите от конфликти,  които могат да станат по-сериозни, трудно да се изчистят, да се успокоят, мога да внесат по-сериозно напрежение в живота ви, дори да прераснат в юридически казуси и със съответните последици.   Но припомням,  че вие влияете на тенденциите над обичайното, така че крайният резултат в значима степен ще зависи от вас.

През настоящия период може да се тества за устойчивост  вашето кариерно развитие, обществено положение и репутация.  Някой ще са изправени пред необходимостта да преодолеят трудност  и ще могат по горе описания начин.  Също- колкото по-малко споделяте вашите  намерения,  толкова по-далеч може да стигнете и ще можете да избегнете отпор, противопоставяне от страна на някой недоброжелатели, които да объркат вашите планове.

Пред вас се разкриват и алтернативи на развитие, особено, ако търсите такива.

Любовта е на заден план или е изместена от други и по-практични  настроения.

Увеличават се шансове за печалби, понякога и по един изненадващ и бърз начин, можете да откриете паралелни или допълнителни  източници за облагодетелстване.  Или пък- някой ви пази гърба,  подкрепя ви морално и материално,  имате на кого да разчитате. Ако сега започнете нова любовна връзка, тогава тя ще бъде с партньор,  който има позитивен ефект  върху благосъстоянието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени