СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Вие сте в период, през който може да ви се налага да наваксвате с някакви  изостанали дела,  които се отразяват на финансовото ви състояние.

Имате шанс през тази и следващата седмица да действате така,  че да превъртите някой предизвикателства в полза и да спечелите от това.

Ако едни пътища са затворени, тогава пред вас могат да се разкрият варианти и чрез вид подкрепа и одобрение,  които пак така ще имат позитивен и обогатяващ ефект.

Въпреки всичко и повечето от вас могат да имат усещането, че са направена житейски кръстопът и трябва да направят избор. Вие ще се справите с това предизвикателство, вашата социална активност ще расте, вие ще привличате все повече внимание, вид одобрение, може да попаднете под нечия опека, да влезете във вид съдружие, ако това ви интересува.

Общуването с хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл-  се превръща в проводник на възможности.  Приоритети,  които касаят придобиване на по-висока квалификация,  или пък изкачване по йерархичната стълбичка и следствие на демонстрация на натрупани знания и опит-  се развиват в напълно ваша полза.

Сега е моментът ви е да разчупите статуквото,  да заемете по престижни обществени позиции или да се сдобиете с популярност точно по този начин-   създаване и укрепване на връзки,  които се превръщат в мост към вашите успехи, защото оценяват по достойнство  вашите качества, които рекламирате, афиширате по един оптимално подходящ начин.

Евентуални пътувания мога да ви приближат към чувство на щастие, удовлетворение или възможност да срещнете любовта, ако все още не сте.

Ако имате човек до себе си,  тогава може да оздравите чувствата между вас  като планирате по-далечни перспективи на развитие  или прекарате дните си по един по-нетрадиционен начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени