СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Социалната активност на повечето от вас е доста висока, защото новите условия го налагат, трябва да се доказвате над обичайното пред другите, отстоявате извоювани позиции, преговаряте за интересите си.

Може да промените средата си на съществуване поради премествания, променени позиции в колектив, обновени изисквания, линия на поведение и т.н.

Появяват се хора, които ще ви подкрепят, стимулират, развиват. Важно и благоприятно обстоятелство е да създавате и укрепвате връзки, включително с хора, които са от вашето минало, по-възрастни и авторитетни фигури или такива, които са извън близкото ви обкръжение. Всичко горе-описано може да ви помогне да направите бавен, но положителен преход към разширение на перспективите ви на развитие.

В този процес може да ви се налага да проявявате повече усилия, така че да демонстрирате висока квалификация или да повишите знанията си, последното ще бъде полезно или неизбежно, за да продължите напред.

Вие сте в силно трансформиращ период, който указва влияние на финансовото ви състояние, сигурност – на различни нива от живота – кариера, партньорски отношения, имидж.

Можете да направите скок напред и нагоре в избраното от вас направление, да забогатеете, но това ще зависи в значима степен от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на благополучието ви. Това също може да е отлично взаимодействие с финансови институции или пък уреждане на наследствени казуси.

Тайни, допълнителни или нерегламентирани източници за печалба също са вероятни, ако ги търсите, ще ги намерите.

Преоценявате всичко ценно за вас, включително в любовта, в душата ви се разгарят силни страсти, имате забележителна интуиция, възползвайте се за да получите онова, което искате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмихнете се на слънцето!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ