СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Венера транзитира през вашия зодиакален знак и продължава да ви защитава, така че дори и да има някакви предизвикателства пред вас, то вие ще успявате да ги преодолявате с по-голяма лекота и като разчитате на подкрепа от страна на важни за вас хора.

Ако проявявате висока социална активност, общувате с влиятелни или власт-имащи персони, включително такива, които са стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, това може да преобрази животът ви в положителна посока.

Могат да възникват идеи, които са свързани с пътувания, уреждане на дългосрочни за бъдещото ви развитие документи, действащи ви обогатяващо, така че да спечелите нещо значимо…

Демонстрацията на висока квалификация сега също ви е подчертано полезна.

Мнозина ще привлекат вид опека от покровители, вид одобрение, което може да отключи и повишение, ако условията на труд го позволяват.

В тази обстановка по различни поводи ще ви се налага да отстоявате интересите си, авторитета си, да бъдете максимално концентрирани, мобилизирани, за да не позволите да бъдете изместени като минимум, в оптимален случай – да се изкачите по йерархичната стълбичка.

В този процес ще ви помагат натрупани в миналото позитиви, постижения и т.н., а в друг случай – можете да използвате тайни „козове“, сътрудничество, алтернативи и обходни пътища към желанията си и току виж се сбъдне ваша съкровена мечта, ако не веднага, то тя може да прорасне постепенно и през идните около 2-3 седмици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмихнете се на слънцето!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ