СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието, което на 26 декември е силно трансформиращо за вас и ще се отрази на онова, което имате-общо. Може да ви се наложи да прелистите нова страница в живота си, а каква ще бъде тя- много зависи от подкрепата, до която успеете да се доберете от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности и т.н.

Някои от вас ще могат да си върнат стари източници за печалба, вид покровители, съюзници, хора, които да допринесат за благоденствието или чувството на щастие.

Разбира се, това няма да стане даром, от вас ще се изисква да полагате усилия в тази посока, а може би- да върнете стари дългове, ако имате такива- морални или материални.

Не е изключено да ви се налага и да правите важен избор или да си помислите- от какво трябва да се откажете, да жертвате, за да придобиете друго и по-значимо, допринасящо за просперитета ви в един по-широк смисъл.

Ако изберете правилната посока, тогава през следващите седмици, месеци- вие ще можете да получите голям подарък от Съдбата, ще подействате позитивно на благоденствието си.

Ежедневието е напрегнато от ангажименти, но и много резултатно, изтичат някой шансове да демонстрирате най-доброто от себе си, да се справите с повишена конкуренция или дори недоброжелатели. Действайте, разчитайте предимно на себе си, собствената си инициативност и ще се справите с всички предизвикателства.

Расте подкрепата към вас или се появяват хора, които ще порадват сърцето ви, ще доведат до удовлетворение.

Хора стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, ще ви носят щастие, евентуални пътувания също.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени