СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември акцентира върху вашите партньорски отношения-лични или делови, които ще бъдат обновени, ще им се зададе нов вектор на развитие. В оптимален вариант-  вие ще надгратите настоящите си взаимоотношения с по-мащабни и дългосрочни, общи идеи за бъдещо развитие. Например, може да решите да сключите брак, ако все още не сте или пък това може да е нещо друго, което ще допринесе за бъдещото ви благоденствие.

Много често важни за вас хора ще се оказват в мост към собственото ви развитие и просперитет. Вероятно само трябва да се ориентирате към правилните лица, които ще поемат тази роля. Тази тенденция не касае само личния ви живот, но също и този, който се отнася до обществено значими позиции, развитие в кариерата и т.н. Ще имате шанс- да привлечете на ваша страна покровители, благодетели, особено, ако ги търсите.

Някой от тях сами ще ви намират, ще се връщат към вас, може да си върнете стара любов, ако това ви интересува и тази тенденция ще се съхрани интензивно през следващите седмици, дори месеци.

В друг случай, с настоящата си половинка може да се върнете към стара тема от вашето съществуване, която пак така ще обнови чувствата, ще е повод за щастие.

Целият този процес обаче,  ще изисква вид реформи в самите вас. Вие ще се променяте по един естествен начин и под влияние на близкото си обкръжение. В значима степен вие ще се оказвате „капитани на собствения си кораб“ и колкото повече преобразявате себе си, разкривате допълнителни качества пред света, толкова повече подкрепа и одобрение ще получавате, популярността ви ще расте със съответните позитиви.

Имате шанс да повишите благосъстоянието си, да спечелите нещо и пак така – следствие на подкрепа…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ