СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Вашата социална активност перманентно ще расте. Причините за това могат да бъдат различни, например по различни поводи може да ви се налага да защитавате тезата и мнението си, за да не бъдат те подменени, за да не бъдете изместени и т.н.

Информационният поток е много усилен, но често е съпътстван от елементи на изненада,  ако има нещо деструктивно, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви, вие ще можете да го идентифицирате и ще се наложи да вземете мерки. Поради тази причина вие ще се стремите да преговаряте, да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към собствените ви успехи.

Повечето от вас ще успеят да привлекат на своя страна вид благодетел, опека, която ще очертае по-светли бъдещи перспективи на развитие. Начинът ви на мислене и изразяване може да предизвиква част от хората от вашето обкръжение, може да се превърне в повод рязко да скъсате някои контакти и договори, които са изживели своето време, но е почти задължително вашата популярност да нарасне, да разширите вашето влияние и съответните позитиви.

Пазете се от деструктивни спорове и конфликти, бъдете по-гъвкави в общуването, така както само вие умеете и ще превъртите всички предизвикателства в полза.

През тази седмица възникват възможности да въздействате позитивно на вашето финансово състояние или да спечелите нещо важно за вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени