СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Водеща тема за повечето от вас е финансовото ви благосъстояние. Сега вие можете да го подобрите, обновите, особено, ако се възползвате от новолунието, което е на 28 юли.

Ако проявите по-висока инициативност, имате ясна цел, която преследвате, идеи за печалба и т.н., тогава и и звездите ще ви подкрепят, ще ви надарят с доза късмет, който ще прораства и през следващите седмици, може и по-дълго.

Някакъв шанс спонтанно може да застане на пътя ви, от вас ще се изисква да го забележите и да се възползвате. Въпреки всичко, твърде вероятни са и повишени разходи, те може да бъдат и полезни инвестиции във вас самите, във вашето бъдеще.

Полезно е обаче, да се пазите от  влияние на хора и обстоятелства, които могат да ви нанесат щети, морални или материални. През тази седмица вие рязко може да промените мнението си за определени личности от вашето обкръжение, защото ги виждате от един друг ъгъл, те може да се представят в различна светлина, да действат непредвидимо и да ви изненадват. Знанието винаги е сила, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви подкрепя и допринася за благоденствието ви или точно обратното.

Така че, ако някой излезе от живота ви, не бива да съжалявате, в повечето случаи това ще съхрани собствения ви интерес, ще ви дистанцира от неблагоприятни влияния.

Под въздействие на случващото се някои от вас може да решат въобще да променят своята среда на съществуване, своя колектив и т.н. В такъв случай пред вас ще се разкриват и допълнителни варианти, те ще са по-перспективни, бих казала обогатяващи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени