СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието, което е на 26-ти ноември, ще постави своеобразно ново начало във вашите взаимоотношения – лични или делови. Можете съзнателно да се възползвате от „приливната вълна“ на това новолуние, така че да обновите важни за вас връзки. Вашата популярност ще расте, можете да получавате все по-широка подкрепа от околните.

В известен смисъл може да се каже, че предстоят развръзки, които са следствие на полагани в миналото усилия, но и към настоящия момент разбирате до какво води поетата от вас посока през изминалата около една година.

Онова, което е достойно да продължи и в бъдеще, ще бъде рестартирано с нова енергия и съответни възможности, друго, което е изживяло своето време, ще премине на следващо ниво, което ще ви подтикне да промените стратегията си.

Ежедневието ви продължава да е доста напрегнато, могат да възникнат допълнителни или непланирани ангажименти. В друг случай – позициите на работното ви място са дестабилизирани. Към настоящия момент обаче, вие имате уникална възможност да превъртите тези предизвикателства в полза като се ориентирате към вид съдружие, опека от страна на влиятелни личности.

Вероятността да получите одобрение и подкрепа, които ще доведат до морално удовлетворение или дори повишение на доходите, ако условията на труд го позволяват, е повече от вероятно.

Може да си върнете стари шансове, да наваксате с пропуски да се възползвате от предложения, които сте получили в миналото и пак застават на пътя ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ