СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието, което е на 26 ноември, ще постави своеобразно ново начало в професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието, навици и т.н. Може да се възползвате от това уникално събитие, да пренаредите приоритетите си по начин, по който ще бъдете по-успешни, можете да извървите крачка напред и нагоре към по-добри позиции на работното място, изкачване по йерархичната стълбичка и т.н.

Ако не ви удовлетворява настоящата работа, тогава може да си потърсите нова и след новолунието…

Все пак не са изключени развръзки, пик от събития, които показват до какво са довели ваши минали действия и дано те ви носят удовлетворение, така че действително да заемете по-престижни постове, хубаво е да бъдете по-инициативни и да се възползвате от приливната вълна, за да получите максимални резултати, наваксате с евентуални пропуски.

Друга водеща тема за мнозина ще бъдат взаимоотношенията с близкото обкръжение, независимо дали става въпрос за партньори, приятели, колеги, дори пораснали деца, ако имате такива.

Аспектацията на звездите сега дава шанс да канализирате евентуално напрежение между вас и другите, което е ескалирало в последно време в една по-положително за вас посока.

Възникват обстоятелства, които ще ви подкрепят, ще се радвате на все по-голяма добронамереност, разбиране от страна на важни за вас хора, в друг случай – може да се появи посредник, който да е като буфер между вас и околните, да ви помага да изглаждате недоразумения, да  превъртете предизвикателствата в полза…

Ако сте сами, можете да срещнете любовта по един внезапен и бърз начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени