СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 26.09.2022 – 02.10.2022

x


През тази седмица вие имате шанс да обновите позициите си, които ще се определят силно от вашата среда на съществуване, от колектива или от близки до сърцето ви хора.  Целенасочено трябва да действате в посока, която ще укрепи връзки с важни за вас хора.

За целта мнозина от вас ще трябва да балансират между собствените си интереси и тези на отсрещната страна, не е изключено понякога да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси, а очакванията ви спрямо другите се разминават с реалността.

Това ще ви помогне да направите анализ на кого и в каква степен можете да разчитате, а това винаги е полезно.

През първата част от седмицата в близкото ви обкръжение се появяват хора и обстоятелства, които ви карат да се чувствате по-сигурни, уверени, могат да ви помогнат да превъртите някои предизвикателства в полза.

Това е хубав период да хармонизирате семейни или лични връзки, да се справите с битови или имотни приоритети, ако това ви интересува.

През втората част от седмицата напрежението около вас расте, може да се въвлечете в словесни двубои, стари и неразрешени теми от миналото отново могат да изплуват на повърхността.

Пазете се от хора и обстоятелства, които могат да имат негативен ефект върху общественото ви положение, вид стабилност на различни нива, кариера или репутация…

Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Все пак, ако имате някакви неточни представи или дори илюзии, ще ги идентифицирате,  за да изберете най-верния път за себе си.

Получавате подкрепа от хора, стоящи далеч от вас, влиятелни или власт-имащи личности,  възползвайте се по оптимален начин.

Част от проектите ви може да изискват повече време, за да се реализират, но сега вие забелязвате или очертавате по-добри перспективи на развитие…

Възможни са промени, които ще се отразят на всички нива от живота ви, но вие ще бъдете движеща сила, която насочва тенденциите или ще имате избор, така че крайният резултат зависи от вас.

От втори октомври Меркурий се обръща в директен и бързо ще набере скорост в направление, което сте задали до този момент.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени