СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Предстои обновление в професионалната ви реализация или текущи ангажименти. В този процес вие съзнателно може да поставите едно голямо ново начало в този сектор от живота ви, като преговаряте за интересите си и демонстрирате най-доброто от вашите качества и умения.

Оценете случващото се сега, то може да е много показателно и да се превърне в лайтмотив за идния близо месец – въпроси, които трябва да разрешавате, какво ви помага, какво ви пречи в професионалната реализация.

Отстранете негативите и наблегнете на позитивите. Същевременно, твърде вероятно е стари и неразрешени казуси, отново свързани с професионалната ви реализация да напомнят за себе си, дава ви се втори шанс да им подействате оптимално добре, това ще е необходимо условие преди да успеете да продължите напред.

Може да ви се налага да инвестирате – в собствен бизнес или в любими хора, за да получите едно, трябва да се откажете от друго… анализирайте и помислете, концентрирайте се върху най-важното и си изгответе стратегия.  Подобно на останалите зодиакални знаци за вас също е от водещо значение да получавате подкрепа и одобрение от власт-имащи особи, които влияят на финансовото ви състояние. Опитайте се да заздравите тези връзки…Партньорските отношения на този етап са на заден план или не са твърде лесни, също изискват промяна, укрепващо звено между вас може да се оказва психологическа или финансова зависимост. В края на седмицата тази тенденция постепенно ще се подобри и от следващата-  ще получавате повече шансове да заздравявате сърдечните си връзки, ще се радвате на повече внимание, сърдечност, одобрени и т.н.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени