СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Вие сте в творчески подем,  можете да разчитате на доза късмет, да откривате внезапни варианти и изход от сложни ситуации, които касаят въпроси свързани с любими хора – партньори, пораснали деца, ако имате такива.  В този процес не са изключени и изненади, част от тях ще порадват сърцето ви, ще ви фиксират силно върху впечатление, усещане, чувство или новина, които ще имат дългосрочно отражение, да кажем през следващия месец, а може и много по-дълго. Случващото се сега е показателно и определящо за тази сфера от вашия живот.

Вие имате достатъчно способи и механизми да въздействате на тенденциите, ако има нещо,  което дестабилизира вашите връзки, тогава явно ще трябва да допуснете нещо ново и различно като линия на поведение, комуникация, бъдещи планове, за да получите различен и по-удовлетворяващ резултат от настоящия.

Разяснителни разговори са доста вероятни, а доза компромис – необходим и  полезен… Въпроси, които се отнасят до вашия дом, семейство, недвижимо имущество или местоживеене – навлизат в една по-остра и преобразуваща фаза, изискваща трансформация. В оптимален вариант – това е ремонт, енергични действия, които ще определят фона ви на съществуване за дълго, вероятно за идните около две години и половина, а може и повече. Налага ви се да се съобразявате повече с мнението на вашия партньор или той играе ключова роля за вашата стабилност и вектор на бъдещо развитие. Подходящо е да се ориентирате към общи и обогатяващи цели, които да допринесат за благоденствието на цялото семейство, евентуална конфронтация ще има пак така дълго отражение, добре е да го имате предвид и да насочвате внимателно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ