СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 29.05.2023 – 04.06.2023

x


По-голяма част от събитията се движат повече по инерция, така че сега мога да ви възнаградят за полагани от вас до този момент усилия, мнозина ще получат награда, която ще им подейства обогатяващо или пък ще допринесе за вид морално удовлетворение.

В друг случай – вие ще установите, че има кой да ви пази гърба или пък винаги има начин,  има варианти и „ няма начин да няма начин“, все се намира изход и решение, приоритетно и на този етап за чисто финансови приоритети, но може и да е нещо друго важно за вас,  което се отнася до материализация на собствените ви мечти и цели, които сте си поставили в миналото…

Ценете високо хора и обстоятелства, които допринасят за благоденствието ви сега.

Венера, все още е във вашия зодиакален знак, така че продължава да ви закриля и надарява с доза късмет, вие ще усещате най-много това въздействие, ако попадате в по-трудни или изпитващи ситуации.

Звездите ви подтикват да си правите равносметки, така че да решите с какво да продължите напред, какво следва да оставите зад гърба си, ако прецените, че не искате да го влачите и в бъдеще време. Звездите изискват от вас сега да не се натоварвате твърде, може би най-удачната стратегия ще бъде да следвате естествения ритъм от събития, да се движите по течението, за да не пропускате шансове…

Счита се, че ако сега се движите срещу течението или пък започнете нещо съвсем ново,  трудно ще стигнете далеч, имайте го предвид и си изградете правилна стратегия.

Самите вие може да се колебаете по кой път да поемете и все едно сте напрага на житейски кръстопът, но текущи шансове сами ще ви отведат към вашето щастие или път и предопределеност.

Хора от вашето обкръжение ви изненадват, понякога приятно, в други случаи разбирате,  че не бива твърде да се осланете на тях, това могат да бъдат ваши колеги, но и ваши приятели, личности, които влияят на бъдещото ви развитие – общо. Все пак знанието винаги е сила, от която можем или трябва да се възползваме.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени