СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръща професионалната ви реализация, възниква напрежение, което в оптимален вариант ще ви мобилизира, амбицира, така че волево да се справите с повишена конкуренция, изисквания и някои затруднения на работното място, а понякога и при изпълнение на рутинни дела.

Звездите в по-ярки краски ви показват с какво можете да продължите напред, защото има енергия, смисъл и потенциал, от какво трябва да се откажете или да жертвате, за да сте по- успешни, за да постигате честолюбивите си планове.

Ако определени ваши цели или ангажименти нямат място в бъдещето ви развитие, тогава вие ще прекратите договори, ще смените вашата работа, ще направите значима преориентация…

В този процес ще виждате какво препятства вашето израстване в кариерата, за да включите вид реформи, така че да преодолеете тези предизвикателства…

В друг случай може да се ориентирате към нещо ново и по-подходящо за вас.

През настоящата седмица от вас може да се изисква да се разграничите от хора и обстоятелства, които ви действат като спирачка, понякога това може да се случва и по външни, независещи от вас причини.

Полезно е да пренаредите задачите си по важност, така че да не се претоварвате и да сте по-здрави.

Хубаво е да бъдете по-внимателни към здравето си, да вземете превантивни мерки или пък да не пренебрегвате някои сигнали, които ви дава физическото тяло.

Избягвайте конфликти на работното място, опитайте се да ги заместите от конструктивни и полезни диалози, доколкото това е възможно…

Иначе прелиствате нова страница в чисто професионален аспект и не само…

Повечето от вас намират своето щастие у дома, в своето семейство. Ако в миналото са възникнали някакви различия, сега можете да ги изчистите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени