СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 02.12.2019 – 08.12.2019

x


На 03 декември предстои знаково астрологично събитие – Юпитер преминава в зодиакалния знак Козирог и през идната около година ще ви даде шанс да просперирате професионално, може да получите повишение, да достигнете постижения, които ще се разгръщат години след това или да си намерите работа, която е дългосрочна, носеща ви удовлетворение, подхождаща на потенциала и амбициите ви.

На този етап получавате първи сигнали в тази посока, най-силно ги усещат и под формата на внезапни шансове родените през юли, но и всички останали в различна степен.

Повечето от вас получават силна подкрепа от страна на близките и семейството си, така се чувстват по-стабилни, имат сили и увереност да преодоляват по-лесно всички предизвикателства по пътя си.

В друг вариант – решавате да извършите реформи в ритъм на ежедневие, навици, бъдещи планове на развитие – от „корен“, а това ще се отрази на различни сфери от вашия живот, включително семейство, местоживеене и т.н. Може да се каже, че повечето преобразувания ще бъдат във ваша полза, като минимум ще се снижи напрежение, ще се намерят изход и варианти.

Взаимоотношения с близки до сърцето ви хора – партньори, пораснали деца носят смут в душата ви, не са изключени недоразумения, в по-неприятна форма, ако има нещо ерозивно или дори нечестно ще ескалира. В оптимален случай – инвестирате в любими личности, хоби, развлечения, всичко е добре премислено и съответно наред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени