СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 03.09.2018 – 09.09.2018

x


Слънцето е във вашия зодиакален знак и постепенно усилва възстановителни ви сили, вяра в собствения потенциал и съответен успех и не без причина. Думите ви сега имат особена чуваемост, вие привличате погледи, печелите с по-голяма лекота симпатии, а социалната ви активност е особено полезна. Припомням, че вие сте в период, когато градите енергийна програма за цялата предстояща година, дни след Новолунието е препоръчително действително да поставите едно ново и позитивно начало в живота си, което в значима степен ще зависи от собствената ви инициативност.

След 05 септември Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак, самият преход може да се свърже с ескалация на разяснителни разговори, ако до скоро е имало нещо скрито и неизяснено, то вече ще излезе на повърхността. С навлизането на Меркурий във вашия зодиакален знак вашето красноречие ще се усили по един съвсем естествен начин, както и практичните ви оценки, желание и възможност да преговаряте за вашите интереси и възможност да получите съответни позитивни резултати.

Все пак финансовото ви състояние може да бъде дестабилизирано по различни поводи – допълнителни и непланирани разходи, излизане извън ритъма на обичайното ежедневие, инвестиции в любими хора, бизнес, хоби, здраве и т.н.

Ваши партньори – лични или делови, може да са повод за раздяла с вид илюзии, ако има нещо неточно в отношенията ви, то ще стане по-видно. В друг случай – те изискват повече грижа и внимание, може да ви тревожат, но вие сте в достатъчно силен период, за да отстраните негативите.

Пазете се от користни връзки, които можете все пак да идентифицирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ