СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 03.09.2018 – 09.09.2018

x


Ежедневието на мнозина е извън обичайния ритъм, защото имате нужда от почивка, понеже ви занимават дела, които не са рутинни, а по-скоро като лични приоритети, които отчитате за извън контрола ви или изискват някакви преоценки.

Периодът не е подходящ да поставяте качествено ново начало, а по-скоро да прецените как да продължите от тук нататък, какво искате да остане в живота ви, с какво следва да се разделите, защото действа негативно на психиката или направо на физическото ви здраве. Ще имате много подсказки в тази посока, нека това да се превърне в повод да изберете най-правилната посока на своеобразен житейски кръстопът. Не форсирайте тенденциите, те се движат повече по инерция, водят до затваряне на една страница от житейски обстоятелства, а преди да отворите нова – завършете старата, намалете темпото, ако условията го позволяват – дайте си почивка.

Известно напрежение все още съществува в дома на мнозина, то може да се отнася до битови и неразрешени въпроси, местоживеене, недвижимо имущество или недоразумения с член на семейството ви. Каквото и да е, заложете на вашата дипломатичност, чар, не губете целите си от поглед, за да ги постигнете… да подобрите средата си на съществуване и т.н. Скоро всичко ще се промени след пик от разяснителни разговори или събития, използвайте момента да насочвате, например в ремонти, благоустройство, рационални решения, нови варианти, които ще възникнат, а не конфлокти…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ