СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.06.2022 – 12.06.2022

x


Вашият покровител Меркурий сега заема доста активна позиция, асоциативно вие ще проявявате висока активност, която ще ви помогне да сбъднете ваше съкровено желание,  да укрепите отношения, които са с любими хора, партньори, пораснали деца, ако имате такива. Благодарение на вид мобилизация, концентрация – вие може да преодолеете някаква трудност, която е свързана с вашата професионална реализация, това може да е предизвикателство, което е свързано с вашето минало и ето, че сега вие може да го превъртите във ваша полза, да извлечете дивиденти, да постигнете успехи, на които ще може да разчитате после през следващите месеци и дори повече.

Вие сте във важен период относно вашето обществено положение, кариерно развитие, бъдете по-инициативни в това направление и усилията ви няма да останат незабелязани и без съответните позитивни развръзки.

През втората част на седмицата и началото на следващата – възможностите да докажете себе си, да се изкачите по йерархичната стълбичка – ще нарастват перманентно. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други е добре вие да отключите и по-горе описания начин.

Седмицата е подходяща да оставите зад гърба си ангажименти, които само ви натоварват, но не са ви вече полезни, изживели са своето време. Нещо ще загуби своя смисъл и значение и ще утече по един естествен начин и ще прилича в повечето случаи на раздяла с тежест, бреме и т.н.

Ако настоящата реализация не ви носи удовлетворение, не ви дава шанс да се развивате,  тогава е подходящо да потърсите и намерите нещо ново и по-перспективно, особено през последните дни на тази и през следващата седмица…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ