СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 06.06.2022 – 12.06.2022

x


Вашият покровител Слънцето е в Близнаци, така че то ще ви подтиква да бъдете по-мобилни, социално по-активни и мнозина ще реагират точно така. Всички предизвикателства, които могат да застанат пред вас, вие ще ги преодолявате по-леко,  асоциативно ще се издигате над тях подобно на вятъра и ще намирате най-лесния, бърз и успешен начин за решения.

Ще забележите, че не сте толкова склонни да се задълбочавате в драматични ситуации, а по-скоро ще ги прескачате и ще преминавате към вид същина, която може да допринесе за чувството ви на щастие. Периодът е подходящ вие да се докажете в колектив, да създадете и укрепите връзки, които ще допринесат за по-доброто ви обществено положение, то може да е пряко свързано с професионалната ви реализация, но не само. В последно време от вас може да се изисква да се доказвате над обичайното, за да съхраните извоювани до този момент позиции, за да се справите с повишена конкуренция, изисквания, а понякога и недоброжелатели.

През настоящата седмица вие имате възможност да превъртите всички тези трудности във ваша полза и да излезете своеобразни победители, това пряко може да се отрази на кариерното ви развитие, дори на финансовото ви състояние, ако условията на труд го позволяват.

Някои от вас ще намерят авариен изход или вид опора в конкретна личност, която застава на тяхна страна.

Други – ще разчитат на собствения си опит, стратегически качества, които могат да ви наложат над другите. През втората част на периода могат да ескалират изненади,  посланията не са еднозначни – те ще бъдат напълно позитивни за вас, ще бъдат свързани с вид обновление и прогрес в социалния ви статус, професионална реализация и т.н., ако сте на прав път. Ако това не е вашето подходящо място,  налага се да направите рязък завой  или поне да проявите по-голяма адаптивност, за да сте максимално адекватни на нови условия на труд, тогава това ще бъде по-видно от обикновено.

При всички случаи периодът е показателен за средата ви на съществуване, дали може да я съхраните, или трябва да се преместите на друго място, за да можете да разгърнете вашия потенциал, за да бъдете по-щастливи и т.н.

Партньорските отношения изискват повече внимание, в оптимален случай – ще разрешите различия, които са се натрупали във времето. Ако всичко е наред във вашите взаимоотношения, можете да се поздравите и да разчитате на същото и в бъдеще време…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени