СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 06.06.2022 – 12.06.2022

x


Периодът е доста емоционален за вас, може да ви вълнуват чисто финансови въпроси, вие имате шанс внезапно да подобрите вашето материално състояние, ако си сътрудничите,  намерите вид подкрепа, активно взаимодействате с институции, които влияят на благоденствието ви, а в някои случаи – уредите наследствени казуси, инвестирате, ако това ви интересува.

Ако пътувате през тази седмица, тогава може да преживеете доста приятни мигове, може да се разтоварите от евентуално напрежение, което е ескалирало в последно време.

Това, което може да развали настроението ви в известна степен, могат да бъдат повишени разходи, които в оптимален случай ще бъдат и полезни инвестиции.

През втората част на тази и началото на следващата седмица имате шанс да повишите доходите си, да се справите с някакво предизвикателство, което касае благополучието ви.

Ключов фактор е подкрепата, до която можете или трябва да се доберете. В обкръжението на повечето от вас съществуват дейни, енергични личности, които могат да преобразят перспективите ви на развитие и в положителна посока, ако обедините усилията си с тях, намерите си вид покровител, сътрудничите си и т.н.

Тази тенденция и послания се запазят в значима степен до началото на юли, имайте го предвид и си изградете стратегия, така ще постигате много по-лесно успехи, ще преодолявате някои предизвикателства, включително и в лицето на повишена конкуренция, изисквания и т.н. Евентуално противопоставяне може да ви изправи пред стена от трудности, така че избягвайте такава обстановка…

Както казах вече, онова, което имате рязко може да се промени в края на тази и началото на следващата седмица, но това ще зависи приоритетно от „другите“, нека това да се превърне в отправна точка за вашата собствена тактика, която ще изберете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени