СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.09.2023 – 17.09.2023

x


През настоящата седмица звездите продължават да оформят шансове пред вас, които могат да имат положителен ефект върху финансовото ви състояние, кариерно развитие,  материализация на ваши високи и честолюбиви планове.

Ако в миналото сте полагали усилия в тази посока, сега те ще започнат да дават резултати,  ще се отстраняват евентуални препятствия, забавления, ако е имало такива.

Ако някой нещо ви дължи, ще се разплати с вас или пък може да изпълни обещание, ако е имало такова и тази тенденция ще набере скоро след 15 септември, когато Меркурий ще се обърне в директен. Част от възможностите ще ви спохождат спонтанно, дори изненадващо, така че пред вас се оформя перспектива за изкачване по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват или пък вариант е за развитие, които са по престижни, по-добре платени…

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава може да си потърсите и намерите нещо друго и по-подходящо като се възползвате и от Новолунието, което е на 15-ти септември. Това Новолуние ще ви помогне да повишите доходите си или пък да си потърсите и намерите нещо ново и по-изгодно, по-печелившо, ако желаете и действате в това направление. Въпреки всичко не са изключени и повишени разходи, те може да са неизбежни инвестиции, но е полезно да се пазите от некоректни въздействия, които могат да ви нанесат щети.

До 22-ри септември пред вас може да стои изискването да страните от хора и обстоятелства, които ви дестабилизират финансово, ако има такива ще ги идентифицирате и нека това да се превърне в повод да вземете мерки. Бъдете внимателни при взаимодействието с банки, данъчни, застрахователни дружества. Внимавайте за подробности, така че да избегнете объркване или подвеждане и така всичко ще е наред.

Информационният поток е усилен през цялото време, радвате се на подкрепа от страна на хора, които са от близкото ви обкръжение. Все се намира някой, който да удовлетвори  ваши желания, да подпомогне осъществяване на ваши идеи.

Може да проведете разяснителни разговори, които касаят нещо ценно за вас – от любов, чувства, разбирателство, до чисто материални приоритети. Добрата новина е, че се радвате на повече разбиране, добронамереност, има кой да ви подаде ръка при нужда.

Общуването е проводник на възможности…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени