СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Ескалират важни промени, които касаят вашата професионална реализация и ритъм в  ежедневието.

Вие може да станете по-натоварени и над обичайното с ангажименти, от вас може да се изисква да отговорите на нови условия на труд, да се справите с повишена конкуренция, а понякога и недоброжелатели, от които трябва да се пазите.

Засега може да усещате първи сигнали в това направление, но в началото винаги по-лесно се влияе, така че е препоръчително да си изградите стратегия, за да излезете победители,  така че да не позволите да ви изместят, да ви навредят…

В оптимален вариант – случващото се ви мобилизира, амбицира, вие може да откриете вид опека, чрез която ще получите шанс да превъртите всякакви предизвикателства в полза.

Все пак е полезно да избягвате конфликти, които ще ви навредят или поне ще внесат известно безсмислено напрежение. Ако си създадете недоброжелатели, тогава трудно ще се отървете от тях в бъдеще и със съответните последици.

Ако сте достатъчно уверени във вашите способности, тогава може да се въвлечете в битка за власт, буквално и в по-широк смисъл, крайният резултат ще зависи от собствените ви качества, но и до колко може да разчитате на личности, които да ви помогнат и влияят на бъдещите ви перспективи на развитие.

Хубаво е да се пазите от инциденти или претоварване, което може да навреди на здравето ви.

В любовта – на този етап повечето от вас разчитат на любим човек – морално и финансово… Ако в миналото са възникнали недоразумения, сега можете да ги изчистите. Мнозина се разтоварват с близки и любими хора, намират време и за развлечения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нещо от Chanel? Задължително!

Ако сте пропуснали
Най-четени