СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения. Сега е подходящо да ги укрепите, да изчистите евентуални недоразумения, ако в миналото е имало такива.

Ако между вас са се натрупали някакви различия, сега те ще излязат на повърхността, ще изискват реакция и промяна, а ако това е невъзможно, тогава вие ще прекратите отношения, които са безперспективни.

Не е изключено да погледнете на важен за вас човек, ваш партньор от един друг и непознат до този момент ъгъл, но знанието винаги е полезно и ви помага да вземете оптимално правилни решения.

В друг вариант – около вашия партньор може да ескалират вид трансформации, а вие по един естествен начин ще трябва да проявите съпричастност…

Ако сте сами, тогава може да привлечете партньор, който е много силен и властен характер, може да преобрази вашите собствени и бъдещи перспективи на развитие.

Вашата популярност расте, но паралелно с това и необходимостта да се съобразявате над обичайното с отсрещната страна. Във вашето обкръжение може да нахлуят личности,  които са борбени, инициативни, с които можете да обедините усилия, да делегирате отговорности, а те да допринесат за вашето собствено развитие.

Все пак не е изключено да навлезе в живота ви и повишена конкуренция, дори недоброжелател, с ярко въздействие. Препоръчително е да избягвате подобни ситуации, да се пазите от конфликти и противопоставяне на интереси, които ще бъдат с неясен изход.

На работното място повечето от вас се справят отлично, можете да повишите доходите си,  ако условията на труд го позволяват.

Лек флирт с колега може да прерасне в нещо повече, ако желаете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени