СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Повечето от вас се стремят да избягват конфликти, вид шумотевици и неприятни изживявания. Вие ще страните почти през целия период от подобни ситуации и може да „минете сухи между капките“ или пък ще успявате да се превръщате в остров на спокойствие или пък да бъдете предпочитана компания.

Самите вие може да предпочитате да оставате повече у дома, само с избрани от вас хора,  които са ви близки, доказали са се във времето и можете да разчитате на тях.

Чудесен период да хармонизирате домашната, семейна среда, да се справите с битови или имотни казуси, ако това ви интересува.

Мнозина ще делегират отговорности, ще усещат, че има на кого да разчитат.

Постепенно мога да ескалират промени, които касаят любими хора, ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. От вас ще се изисква да реагирате, за да бъдете максимално полезни или за да не „изтървете момента“.

Ще изпитвате силно желание да демонстрирате най-доброто от себе си и ще подхождате доста креативно, изобретателно, това ще има своя добър ефект.

Мнозина ще разчитат и на доза късмет.

Все ще намирате време и за развлечения, ежедневието ви ще е разнообразно, съпътствано и с възможности.

Към настоящия момент и в чисто професионален аспект вие може да постигнете дълготрайни успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и повече… Стабилизиращо ви действа вашият натрупан опит и авторитет.

От 17 февруари вашата покровителка Венера ще транзитира през Водолей и вие неволно ще бъдете изведени от зоната си на сравнително спокойствие, ще се впуснете в интересни приключения, динамиката на ежедневието ще се усили…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени