СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 13.06.2022 – 19.06.2022

x


Периодът е отличен да стабилизирате позициите си на работното място или да постигнете успехи, които ще ви изкачат по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Ако това е невъзможно, може да се възползвате от първите дни на новата седмица, за да си потърсите и съответно намерите нещо ново и по-подходящо.

В различна степен, ако се осланяте на натрупан вече опит и авторитет, следвате зададени  тенденции, тогава и през втората част на седмицата постепенно ще нарастват шансовете  вие да повишите вашите доходи или да извършите положителни преобразувания в кариерното си развитие, които ще ви подействат обогатяващо.

Може да получите подкрепа, която да допринесе за благополучието ви, особено, ако преговаряте за интересите си, тази тенденция ще расте през настоящия период…

Меркурий, вашият покровител, вече е в Близнаци, той е много силен от този сектор и е на „трон“, така че вие ще наберете бързо скорост в избрано от вас направление, което се свързва с обществено положение или върхови постижения, ще намирате кратки пътища  към вашите цели, вашата популярност може да расте.

Колкото сте по-инициативни и по-високи цели си поставяте, проявявате значима социална активност, толкова повече ще нарастват шансовете да увеличите подкрепата към себе си и със съответните позитиви, в чисто материален аспект или под формата на морално удовлетворение. Тази седмица може да е една от най-важните за вас по отношение на кариерно развитие и просперитет.

Пълнолунието от 14-ти юни ще ви покаже до какви върхови постижения можете да се доберете…

Партньорските отношения може да изискват повече внимание, за да се справите с някои недоразумения, ако има тайни или ерозивни процеси, това ще бъде по-видно от обикновено, нека да е повод да превъртите това предизвикателство в полза…

Това може да се случи, ако желаете и обсъждате по-далечни перспективи на развитие, а може да пътувате, това ще разнообрази и освежи вашата връзка. Ако сте  сами – може да срещнете любовта на път.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

По роклите ще ни познаете.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ