СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 17.01.2022 – 23.01.2022

x


От известно време звездите ви насочват към вид преобразувания на работното ви място. В оптимален случай – вие наваксвате с евентуални пропуски, връщате си минали възможности, привличате вид подкрепа от колеги или влиятелни личности.

Можете самите вие да се сдобиете със своеобразна власт на работното място.

На 18 януари сте под влияние на Пълнолуние, така че ще получите пълнота от знание – в каква посока се движите и в чисто професионален аспект. Дните може да са изпълнени с известно напрежение, но и шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да се докажете на работното място или, ако забележите предизвикателства, слаби звена – да ги премахнете, за да не им позволите да ви влияят и в бъдеще време.

През втората част от периода вашата социална активност перманентно ще расте.

Все повече ще ви се налага да се доказвате пред другите, но паралелно с това и популярността ви ще расте, а успехите ви пряко ще зависят точно от подкрепата и одобрението на околните, така че съзнателно ще се стремите да създавате и укрепвате връзки.

Партньорските ви отношения също навлизат в определяща фаза, така че случващото се сега и през следващите няколко седмици ще определи вашата близост с вашата половинка. От известно време тя може да се държи по-непоследователно, може да има и причини за това, така че предстоят разяснителни разговори, през втората част на тази и началото на следващата седмица. В повечето случаи това ще изчиства недоразумения или ще се отчита като шанс…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени