СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 18.03.2024 – 24.03.2024

x


Повечето от вас са силно концентрирани върху важни за тях отношения, лични или делови, които могат да допринесат за чувството ви на щастие или пък чисто финансови успехи.

Добрата новина е, че сега можете да укрепите подобни контакти и периодът е отличен да преговаряте за интересите си, да оздравявате връзки, които ще ви дръпнат напред и нагоре, образно казано, ще ви помогнат да надскочите успехите си или пък да преодолеете  евентуални трудности.

Все пак през настоящата седмица вие може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, а това да е повод да нарасне вашата популярност, да се изкачите по йерархичната стълбичка или да получите много рядък шанс вследствие на демонстрация на висока квалификация.

Може да сключите дългосрочен договор, ако това ви интересува.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, са проводник на възможности, така че да осъществите ваша мечта, амбициозна цел, ако имате такава.

В друг случай – оздравявате партньорски връзки, радвате се на добронамереност и разбиране от страна на любим човек.

Миналото може да ви застигне по някакъв начин – чрез стар партньор, който напомня за себе си или пък неразрешен казус, който сега можете да насочите в една по-положителна и конструктивна посока, стига да искате и да не са преминати определени граници в миналото.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и ако тя стартира сега, тогава може да бъде надеждна и перспективна, в повечето случаи ще е така…

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща вашата професионална реализация и финансово благополучие. Навлизате в силен период, през който можете да повишите доходите си, да извършите позитивни промени на работното си място, да си намерите нова работа, ако това ви интересува. Ежедневието ви ще става все по- натоварено, динамично, но и резултатно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени