СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 18.03.2024 – 24.03.2024

x


Повечето от вас сега са силно мобилизирани, амбицирани, така че да се докажат на работното си място, за да отговорят на повишени изисквания и очаквания, нови условия на труд или пък да наложите авторитета си, да не позволите да бъдете изместени или пък да покажете резултати, на които ще можете да разчитате после през следващите месеци, а може и повече.

Възможно е във вашето обкръжение да има личност, която ви оказва силно въздействие, понякога то е напълно позитивно, стимулиращо, амбициращо, но в други случаи може да ви изглежда, че прекалено много навлизат в личното ви пространство. Може да приемете случващото се като своеобразен изпит или тест, след който ще получите награда, ще осъществите победа,  на която ще разчитате дълго и в бъдеще…

Отново като вариант – вие може да си потърсите и намерите нова работа, която да е по-добре платена, периодът е подходящ за това.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, а вие ще трябва да реагирате.

Все по-важна тема се превръщат и партньорските отношения. Личност от вашето обкръжение може да обсебва вниманието ви и да изисква повече отдаденост от ваша страна. Така мнозина ще трябва да балансират между лични и служебни въпроси като през втората част от седмицата ще намирате време и за развлечения, а понякога и незабравими преживявания, които ще докоснат сърцето ви.

Ако това не е ваша тема, тогава ще се концентрирате върху делови контакти, защото около вас навлизат нови личности, повишава се конкуренцията, а вие ще се справите с всичко това, ако получите вид одобрение и подкрепа от онези, които влияят на благоденствието ви. Добрата новина е, че можете да обедините усилия, да си сътрудничите, ще има на кого да разчитате, ако търсите вид помощ и действате в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени