СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.03.2024 – 24.03.2024

x


През първите дни от седмицата Слънцето все още е в Риби и през това време вие успявате в дълбочина, интуитивно и не само, да стигнете до дъното на истини, които ще ви помогнат да направите най-правилен избор, ако се нуждаете от такъв, който ще се отрази на бъдещи перспективи на развитие и приоритетно такива, които се отразяват на вашия социален статус, обществено положение и репутация.

От 20-ти  март Слънцето, вашият покровител, вече ще транзитира през Овен, вие ще почувствате тази ингресия по един изключително позитивен и зареждащ начин. Повечето от вас ще усетят прилив на енергия, адреналин, повече вяра в собствените сили и възможности, ще се усили състезателния ви хъс, шанс да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент.

Все пак на този етап вие сте в период, през който можете да получите своеобразна награда за положени от вас до този момент усилия, които ще се отразят на финансовото ви състояние или пък популярност…

През втората част от периода расте вероятността вашата популярност да нарасне, а с това и подкрепата, одобрението, със съответните позитиви.

Повечето от вас действително ще се почувстват окрилени от позитивни оценки, вид предложения, подадена ръка, която може да ви дръпне напред и нагоре, образно казано.

Желанието да пътувате или пък да разчупите статуквото също ще ескалират, вероятно този фокус няма да е случаен, а следствие на възможности, които обсебват вниманието ви и се оформят на хоризонта.

Звездите ви дават шанс за положителни трансформации, които да се отразят на различни нива от живота, ще можете да разчитате и на доза късмет, така че колкото сте по-дейни,  толкова по-значими резултати ще можете да постигнете.

Любовта е страстна, но и реалистична, подкрепяща и романтична. Ако в миналото е имало някакви недоразумения, сега е подходящо да ги изчистите, особено през  втората част на седмицата.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и да привлечете партньор, който е силен и властен характер, но на който можете да разчитате… В повечето случаи ще бъде така…

Ако все пак има отношения, които остават сложни, това ще е признак за много сериозни или дори непреодолими различия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени