СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Вашият покровител Меркурий започва да се движи в директен ход още в началото на седмицата или на 18-ти октомври… Така че повечето от вас ще вземат някакви важни решения, които касаят финансовото ви състояние.

В повечето случаи това ще има позитивен или стабилизиращ ефект на различни нива.  Действия и инициативност в посока повишаване на благосъстоянието, утвърждаване на позиции на работното място, ще се реализират оптимално добре за вас и вие може да получите своеобразно награда за всички полагани от вас до този момент усилия.

Важно е да бъдете по-инициативни в това направление, а звездите ще ви подкрепят, колкото са по-високи амбициите ви, толкова по-далеч можете да стигнете.

Същевременно, твърде вероятни са и повишени разходи, които в оптимален случай ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции в любими хора, във вас самите или във ваш бизнес, ако имате такъв.

В такъв случай мнозина ще могат да разчитат на своето семейство, ако се нуждаете от това… Само трябва да внимавате чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора, такава тенденция може да ескалира през втората част на периода, внимавайте, използвайте момента да наместите пластовете във важни за вас връзки.

През втората част от седмицата ще сте все по-склонни да влизате в словесни двубои, вероятно и без причина, но евентуални конфликти ще ви действат по-скоро като спирачки, така че пряк сблъсък не е препоръчителен, а по-скоро намиране на обиколни пътища към вашите цели, приоритет на отнасящи се до работното ви място, но не само…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ефирна рокля и ниски обувки, защото уикендът е на една крачка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ