СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Меркурий през тази седмица се обръща в директен във вашия зодиакален знак, така че ако доскоро сте имали някакви колебания, които касаят важни за вас взаимоотношения или пък път на развитие, то вече трябва да сте взели решения, които бързо ще нахлуят в живота ви и ще имат своите последици…

В повечето случаи това ще ви помогне да изчистите евентуални недоразумения с важни за вас хора, ще можете да привлечете по-широка подкрепа от страна на близкото си обкръжение, думите ви ще имат чуваемост, ще срещат вид одобрение, така че по-лесно ще налагате мнението си и със съответните позитиви.

Вие все още сте в отличен период, през който можете да сбъднете ваше съкровено желание, можете да направите пробив в избрано от вас направление, което да преобрази живота ви.

Мнозина се радват на отлични взаимоотношения с любими хора, това може да е вашият партньор, може да са пораснали деца, ако имате такива.

Същевременно в дома и семейството ви може да не е твърде спокойно, защото все още има неразрешени казуси с член на семейството, това също могат да бъдат приоритети, отнасящи се до местоживеене, имотни или битови казуси и т.н. Или пък вътрешното безпокойство е на база дълбоко лично желание за преобразувания, които ще се отразят на всички нива от вашия живот и които могат да сменят декорите около вас.

Ако това предстои да се случи, тогава то ще бъде напълно видно през тази седмица, особено в дните на Пълнолунието, но не само…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ