СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.12.2023 – 24.12.2023

x


Повечето от вас са доста емоционални, а може и романтично настроени, каквото и да е – мнозина са в плен на мечти, понякога страхове или илюзии, поради събития, които вече са ескалирали.

Звездите продължават да ви насочват към миналото, да ви подтикват да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, да проявявате висока креативност и адаптивност, за да извличате полза от всяка една ситуация. Често ще бъдете силно подтикване и да си изградите по-дългосрочна стратегия, така че да постигнете вид стабилизация и на различни нива, които засягат ключови въпроси свързани с ваша стабилност, която сте градили дълго.

Ескалират повишени разходи, но вероятно те ще са полезни или неизбежни инвестиции. Подходящо време е да се дистанцирате от всичко, което може да има негативен ефект върху финансовото ви състояние.

Преосмислят се важни за вас отношения, които са тясно свързани за анализ за лоялност,  надежност, сигурност – морална или материална, вероятно ще имате повод за това.

През първата част от седмицата е по-добре да се отдадете на близки и любими хора, на вид хоби, удоволствия, така може да преживеете незабравими романтични моменти, а може и интуитивно да откриете най-вярната посока.

През втората част от седмицата вашата практичност расте, това ще охлади страстите и емоциите, ще ви направи по-целеустремени, концентрирани върху конкретна задача. Навлизате в период, през който няма да си позволите отпускане, но усилията ви ще бъдат възнаградени и вие ще можете да постигнете едни от най-значимите успехи, на които после ще можете да разчитате дълго… Тази тенденция ще расте през следващите седмици и ще възнагради всички ваши усилия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени