СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения и сега можете да въздействате силно на тази сфера от вашия живот.  Можете да оздравите връзките си като изчистите евентуални недоразумения,  като обсъждате бъдещи и по-далечни перспективи на развитие… Чудесно би ви се отразило,  ако имате възможност да разнообразите средата си,  пътувате.

Ако в някои случаи тенденциите не се развиват точно по този начин,  тогава това ще е ясен признак,  че различията между вас са твърде големи,  а в някои случаи и непреодолими.  Периодът е подходящ да анализирате случващото се-  какво допринася за  укрепване на близостта и чувствата между вас , какво евентуално ви разделя. Чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред между вас и любим човек.

Ако сте сами,  тогава сега е подходящо да срещнете любовта,  подобни и по-интензивни послания към вас ще има през следващия около един месец…

Друга важна тема е професионалната ви реализация,  която става все по-напрегната,  натоварена от ангажименти.  Не е изключено да възникват  допълнителни дела,  на които трябва да реагирате,  да се мобилизирате,  за да се справите с всички предизвикателства.

Растат конкуренцията и изискванията,  нека това да се превърне в повод да излезете победители  като демонстрирате висока квалификация или пък се радвате на вид подкрепа и одобрение от страна на влиятелни или власт- имащи личности.

Понякога ще имате усещането,  че сте под светлината на прожекторите и на практика може и да е точно така,  а вашата популярност да расте… Възползвайте се,  демонстрирайте най-доброто от себе си и това ще има широко отражение,  може да създадете или да укрепите контакти,  току ще ви помогна Да преодолеете предизвикателства,  които са свързани с високи и честолюбиви планове.

На 24 февруари предстои Пълнолуние,  което е едно от най-важните за вас през тази година,  защото обхваща и вашия зодиакален знак,  то ще ви покаже- на кого и в каква степен можете да разчитате,  отново се „ осветяват“ важни за вас  отношение,  ескалират показателни събития и развръзки,  на които можете да въздействате над средното ниво…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени