СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, но периодът е отличен да се докажете на работното място, да повишите доходите си, да заемете по-престижна позиция,  ако условията на труд го позволяват.

В по-ярки краски виждате какво допринася за реализацията ви, евентуално трябва да преодолявате… Нека това да се превърне в повод да си изградите правилна и по-дългосрочна стратегия.

Дребни действия могат да имат широко отражение, да са по да наложите авторитета си, да заемете по-престижни позиции. Някои от вас ще извоюват своеобразна и трудна победа, а това ще се превърне в повод за дългосрочна стабилизация или постигане на успехи, които ще имат значение и отражение за следващите месеци, а може и повече, а те пак така  засягат вашата работа и просперитет.

Повечето от вас са под въздействие на външни обстоятелства, на които трябва да реагирате. Възможно е изискванията да са твърде големи или пък някой да ви оказва прекалено силно въздействие, така че да навлиза в личното ви пространство и без да се съобразява твърде.  Вероятно ще е по-добре това да се превърне в стимул да излезете победители и все едно сте на състезание или пък съзнателно да се ориентирате към вид подкрепа от страна на личност, която влияе на благосъстоянието ви.

Повечето от вас притежават и доза късмет, дори и да се налага да правите някакви компромиси, за да получите желаното.

Намират се хора, които да порадват сърцето ви, самите вие отделяте време и за развлечения.

Любим човек може да обсебва вниманието ви, подходящо време да укрепите връзката си. Това, което може да помрачи в известна степен настроението ви, могат да бъдат повишени разходи…

Пазете се от недоразумения с близките ви по чисто финансови въпроси. В друг вариант – правите си равносметки кой допринася за благоденствието ви или пък ви нанася щети и със съответните последици.

На 24-ти февруари предстои Пълнолуние, което може да се превърне в повод за важни развръзки, показателни събития, прелистване на нова страница, все едно разбирате или вземате решения с какво може да продължите напред или да оставите зад гърба си – приоритетно като ритъм в ежедневието, професионални ангажименти, но не само…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени