СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 19.10.2020 – 25.10.2020

x


До края на седмицата вие можете да разчитате на чудесната закрила на Венера, която е във вашия зодиакален знак. Под нейната опека вие с по-голяма лекота ще печелите симпатии, одобрение, любов, ще привличате внимание и ще успявате да постигате сърдечни желания, онова, което най-силно искате. Хубаво е съзнателно и целенасочено да се възползвате и ще установите, че действително и следствие на всичко горе-изброено ви се получават по-лесно нещата, а като минимум – дори и да има предизвикателства по пътя ви, те се минимизират…

Същевременно, на мнозина ще им се наложи да вземат важни решения през първата част от седмицата, които ще рефлектират върху финансовото ви състояние. Например – до колко е уместно да инвестирате в бизнес на този етап или пък да се доверите на близки хора и пак така да вложите ресурси в тях. В оптимален вариант – това ще бъдат полезни разходи и с бъдеща възвращаемост, вие ще можете да прецените обективно това.

Все пак, може и да установите, че е по-добре да се дистанцирате от определени личности, които ви нанасят повече щети или под въздействието на вид анализи ще преоцените важни за вас хора и със съответните последици. В повечето случаи ще се дистанцирате от онези, които имат неблагоприятно въздействие върху материалното ви състояние, така че ще защитите интересите си…

След 23 октомври социалната ви активност ще расте, а това по един естествен начин ще промени средата ви на съществуване.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден, ще ви връща все към миналото, което пък ще ви застига с новини, попадане в стари ситуации, нещо като „втори шанс“ и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ