СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 19.10.2020 – 25.10.2020

x


През тази седмица вие ще се концентирате върху дела, които влияят на дома, семейството, недвижимо имущество или ще предприемете стъпки, които ще определят, повлияят фона ви на съществуване, това може и да са други базисни преобразувания, които ще се отразят на всички останали сфери, от вашия живот. В този процес вие ще имате избор, а значима част от бъдещите тенденции действително ще се определят от вашата воля и направление, което сами зададете. Това е сила, но и отговорност…

Разбира се, част от тенденциите ще са вече създадени, освен това вие ще решите дали да се съобразявате с тях, с близкото си обкръжение или ще решите да прелистите нова страница. Ако това е така, значи всички останали перспективи са изчерпани.

Пред вас могат да се оформят алтернативи на развитие или скрити способи за въздействие, ако искате да ги видите, ще проследите причинно-следствени връзки, събития от миналото и ще въздействате на бъдещето, още по-добре, ако си изградите стратегия и не афиширате публично всичките си намерения.

Не е изключено и да получите неочаквана подкрепа, да се радвате на вид опека – това може да бъдат хора или натрупани обстоятелства, които „пазят гърба ви“…

След 23 октомври все по-важна тема става финансовото ви състояние, можете да въздействате на този сектор от живота си подчертано, но от вас ще се изисква повишена адаптивност, ако имате натрупани дългове, те ще напомнят за себе си. Не са изключени и непредвидени разходи.

Ще възникнат поводи да анализирате от кого или какво трябва да се дистанцирате, за да избегнете вид дестабилизация, предимно и в чисто материален аспект, но не само.

Звездите ще ви връщат към миналото в този сектор от приоритети и ще ви дадат втори шанс за въздействие, на база преоценки и стратегии и в краен срок до началото на ноември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ