СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 19.10.2020 – 25.10.2020

x


През първата част от седмицата водите разяснителни разговори, може да влизате в словесни двубои, получавате важни или определящи новини, които имат широко отражение върху ритъма в ежедневието, професионалната ви реализация…

Показателно е с какво предстои да се занимавате, на какво ще разчитате или преодолявате до края на годината. Нека анализът и информацията да са верен ориентир в избрана от вас посока, а понякога и избор, който трябва да направите, например до колко е уместно да правите компромиси, предимно на работното ви място, но не само, дали си заслужава и т.н.

На този фон – ваш професионализъм, натрупан опит или извоювани позиции, могат да доведат до печалба, повишаване на доходите, материализиране на желанията, морално удовлетворение.

Ако това е невъзможно, тогава през настоящия период могат да се изострят конфликти, които да доведат до късане на говори и служебни връзки… В такъв случай ще прелистите нова страница, защото тук очевидно възможностите са изчерпани.

След 23 ноември ще ви се налага повече да балансирате между лични,  семейни и служебни въпроси, по различни поводи едните ще влияят на другите и като скачени съдове. Например, за да вземете каквото и да е решение, първо ще трябва да се допитате до близките си или пък кариерното развитие влияе и на фона на съществуване у дома или пък ще имате нужда от почивка, да оздравите най-близките си отношения… Темата не е от „вчера“ и през последните дни ще ви върне към стари ситуации, за които ще получите право на втори шанс да въздействате и насочите в една по-позитивна посока…

Звездите изискват от вас да сте по-адаптивни, приспособими към нещо ново и различно, за да можете да го насочвате, иначе то ще излезе извън контрола ви и може да ви дестабилизира на различни нива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ