СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 20.09.2021 – 26.09.2021

x


В началото на седмицата и на 21-ви септември вие сте под влияние на Пълнолуние, което е едно от най-важните за вас и показва до какви успехи можете да се доберете и следствие на подкрепа от страна на партньори – лични или делови, на важни за вас хора… Осветяват се вашите взаимоотношения с другите, които ще бъдат коректив и показател за бъдещи перспективи на развитие. Ако има личност, която ви дестабилизира, буди недоверие и съмнения, през първите дни от седмицата – вие в значима степен ще разберете дали това е основателно или пък не, на кого и в каква степен можете да разчитате. Добрата новина е, че крайният резултат, който касае вашите взаимоотношения в значима степен ще зависи от вас самите, това е сила, но и отговорност.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръщат чисто финансови приоритети, навлизате в период, през който ще можете да подействате позитивно на финансовото ви състояние, вашите усилия в това направление могат да доведат до резултати, на които да разчитате много дълго напред… Не бива да пренебрегвате предложения, които може да получите в тази сфера, те може да се окажат дългосрочни и надеждни.

Препоръчително е самите вие да проявите по-висока инициативност, за да повишите доходите си, получите нещо важно за вас. Все пак повишени разходи са доста вероятни, в оптимален случай те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Цялата седмица информационният поток е много усилен, водите разяснителни разговори, които касаят нещо ценно за вас – това могат да бъдат чувства между вас и любими хора, но може да бъде също така и приоритет, отнасящ се до финансови въпроси.

През цялото време са твърде вероятни изненади като новини и получено знание, не е задължително това да е лошо, но ще има силно преобразуващ ефект.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ