СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 20.09.2021 – 26.09.2021

x


В началото на седмицата и на 21-ви септември предстои Пълнолуние, което ще ви покаже на какво можете да разчитате в професионалната си реализация, какво трябва да се промени в ежедневието ви, за да бъдете по-успешни и какво да оставите зад гърба си.

Ежедневието не протича по предварителен график през това време, но ви показва силни и слаби звена, отнасящи се до вашата работа, че и здраве. Ако нещо е на път да напусне живота ви, едва ли ще се върне, но това ще е признак, че изчерпано и е по-добре да се разделите с него.

Ако има хора или обстоятелства, които действат зад гърба ви, това ще е подходящ момент  да се разграничите от тях. На 23-ти септември слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и вие ще усетите това влияние като прилив на енергия и адреналин, повече вяра в собствените качества и способности – да направлявате, ръководите, събитията в собствения ви живот.

Възможно е вид прозрение, събитие, което през това време ще ви подтикне да проявите повишена инициативност, така че да направите проби в избрано от вас направление и да сбъднете вашите съкровено желание.

През втората част от седмицата вашите действия ще бъдат съпътствани от доза късмет, възползвайте се по оптимален начин, вие ще усещате тази опека по различни начини и поводи, но въпреки всичко удовлетворението ще зависи от собствените ви и повишени амбиции, които трябва да канализирате в предпочитана посока.

Рождениците през тази седмица през цялата си нова лична година ще се чувства точно така – предизвикани да действат, за да сбъднат съкровено желание, защото около тях има човек, който ги стимулира в определена посока, това може и да е цел, която ги вдъхновява.

Въпреки всичко се чувствате неспокойни, вероятно и поради неустойчивото ви финансово състояние или повишени разходи, непоследователната подкрепа от страна на другите, когато става въпрос за пари. Избягвайте рискове и всичко ще бъде наред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени