СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 20.11.2023 – 26.11.2023

x


До 22-ри ноември вие се намирате в чудесен период, през който можете да проведете доста конструктивни разговори, да подпишете договори или да постигнете договорки, които ще имат широко отражение, стабилизиращ ефект на различни нива.

Можете да укрепите връзки през това време, на които ще разчитате дълго време след това.

Звездите ви дават шанс да изпъкнете, да се докажете, да сбъднете ваши съкровено желание или пък да извършите вид трансформации, които ви носят удовлетворение.

Ако имате собствен бизнес, тогава ще се справите отлично, може да извършите положителни промени или пък да постигнете успехи, които ще имат своето значение и отражение, и занапред.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръщат партньорските отношения, семейството, разбирателство с вашите близки. Твърде вероятно е да се наложи да обсъдите важна тема, така че да изчистите различия, да вземете определящи решения. В повечето случаи ще можете да разчитате на добронамереност и разбиране от страна на семейството ви, ако се налага, то ще ви подкрепя морално и материално.

Въпреки всичко и в по-ярки краски ще набележите евентуални слаби звена или нещо,  което трябва да преодолявате, да надскочите преди да продължите напред. Това ще се случи по-лесно чрез консенсус, взаимна подкрепа.

Ако в миналото са се натрупали разногласия, сега те ще ескалират и ще бъде достатъчно ясно дали и как могат да се преодолеят, за да си изградите оптимално правилна стратегия.

Може да рестартирате някои партньорски връзки, лични и/или делови, но можете и да ги прекратите, ако прецените, че така е по-добре…

Някои от вас ще се подготвят за базови преобразувания в живота си, които ще се отразят на всички нива, личен и делови аспект, може да бъдете силно провокирани от хора, от вашето обкръжение да действате точно така.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени