СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 20.11.2023 – 26.11.2023

x


До 22-ри октомври вие се намирате в чудесен период да извършите някакви положителни промени, които касаят вашето благополучие, комфорт на съществуване, доходи…

В този процес някои от вас ще преговарят за интересите си и ще повишат своите печалби,  ако условията на труд го позволяват, други ще си намерят нещо друго, за което вероятно са преговаряли и са полагали усилия в миналото, а то може да им донесе повече удовлетворение, финансово и не само…

Между вас може да има такива, които да си намерят подходяща работа, която кореспондира с техния потенциал…

Може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, също да се справите с битови или имотни казуси, които пак така се свързват с вашето благополучие и начин на живот.

Повечето от вас ще могат да разчитат на своите близки и семейство или в този сектор също ескалират някакви благоприятни за вас преобразувания.

През цялата седмица вие се радвате на закрилата на Венера, чрез нея вие с по-голяма лекота привличате онова, което най-много желаете, от любов до пари… Ще забележите, че думите ви имат голяма чуваемост и все се намира някои, който да подкрепи идеите и желанията ви.

През втората част от седмицата информационният поток се усилва, възможни са някакви  преобразувания на работното място, нови условия на труд, изисквания… Усетете „накъде духат ветровете“, за да си изградите оптимално правилна стратегия, за да се възползвате от случващото се и да се впишете по най-добрия начин в обновената обстановка, така че да не позволите да ви изместят или объркат плановете ви.

Чувате новини, водите разговори, които ви дават голяма яснота и ви помагат да надникнете в по-далечното бъдеще.

В обкръжението ви може да нахулят по-агресивни или изискващи личности, които може да изпреварите, да „победите“, ако се налага чрез аргументиран изказ, натрупани знания, коректност.

Ако в някои случаи това е невъзможно, не можете да намерите път към отсрещната страна,  тогава вероятно ще се дистанцирате или дори ще прекратите контакти, дори договори, които са без перспективни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени