СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Все по-важна тема за вас става финансовото ви състояние, като възможността да увеличите доходите си или да подействате позитивно на тази тема, пряко ще се определя от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви или това дори могат да бъдат финансови, държавни институции.

Евентуални преговори в тази посока могат да протекат успешно, тази тенденция ще се усилва и през идните седмици, така че действително вие може да подобрите вашето благосъстояние или да спечелите нещо значимо. Ако ви интересуват уреждане на наследствени дела, подялба на имущество, тогава трябва да знаете, че навлизате в период, през който можете успешно да се справите с подобни приоритети.

Явно, че ще има личности, които ще се превръщат в мост към собствените ви успехи, но ще има и такива, които ще противостоят на вашето развитие напред и нагоре, така че очевидно вие ще трябва много да внимавате кого допускате до себе си, полезно е да се пазите от нелоялна конкуренция.

Въпреки всичко, вие сте в отличен период да направите пробив в кариерното си развитие, ако имате конкретна цел, върху която да се концентрирате и влеете енергията си в нея, тогава може да постигнете резултати, на които ще разчитате дълго и през идните месеци, а може и години.

Демонстрацията на опит, натрупани знания, ще ви бъдат много полезни, ще ви помогнат да утвърдите авторитета си. Партньорските отношения през тази седмица могат да преминат през известни недоразумения, набележете евентуални слаби звена, за да ги отстраните, но разяснителни разговори на този етап едва ли ще доведат до нещо конструктивно, може би е най-добре просто да изчакате…

И част от тези въпроси да се разрешат от само себе си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ