СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Повечето от вас ще усетят прилив на енергия и ентусиазъм, вероятно не без причина, а защото усещате все по-широка подкрепа и одобрение от страна на хора или обстоятелства. Към настоящия момент вие очертавате по-далечни перспективи за вашето развитие, можете да сглобите и една цялостна картина, която ще ви помогне да изберете най-добрата и подходяща за вас посока на развитие, а това ще има отражение и за следващите седмици.

Може да се каже, че се радвате на доза късмет във вашите начинания, на повече внимание и одобрение от страна на важни за вас хора или с по-голяма лекота постигате замисленото.

Вниманието ви може да е привлечено от хора, които са стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, евентуални пътувания, които могат да се осъществят успешно или да ви носят някаква полза.

Ако ви интересуват разрешаване на юридически дела и спорни казуси, то те също могат да се развият на ваша страна.

Периодът е благоприятен да стабилизирате партньорските си отношения, да утвърдите авторитета си в колектив, да привлечете на ваша страна авторитетна личност, която може да се превърне във ваш партньор, личен или делови и който ще подейства стабилизиращо на бъдещето ви развитие.

Не всеки ще бъде чак толкова доброжелателен към вас, може да се сблъскате с нелоялна конкуренция, с която по правило можете да се справите, но все пак е полезно да се пазите от „ удари под кръста“, които могат да ви нанесат материални или морални щети.

Налага се да бъдете изрядни във финансови документи, ако е възможно на този етап отложете взаимодействието с финансови институции, недоразумения с тях и особено през втората част на периода са повече от вероятни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ