СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Повечето от вас ще усетят прилив на енергия и ентусиазъм, вероятно не без причина, а защото усещате все по-широка подкрепа и одобрение от страна на хора или обстоятелства. Към настоящия момент вие очертавате по-далечни перспективи за вашето развитие, можете да сглобите и една цялостна картина, която ще ви помогне да изберете най-добрата и подходяща за вас посока на развитие, а това ще има отражение и за следващите седмици.

Може да се каже, че се радвате на доза късмет във вашите начинания, на повече внимание и одобрение от страна на важни за вас хора или с по-голяма лекота постигате замисленото.

Вниманието ви може да е привлечено от хора, които са стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, евентуални пътувания, които могат да се осъществят успешно или да ви носят някаква полза.

Ако ви интересуват разрешаване на юридически дела и спорни казуси, то те също могат да се развият на ваша страна.

Периодът е благоприятен да стабилизирате партньорските си отношения, да утвърдите авторитета си в колектив, да привлечете на ваша страна авторитетна личност, която може да се превърне във ваш партньор, личен или делови и който ще подейства стабилизиращо на бъдещето ви развитие.

Не всеки ще бъде чак толкова доброжелателен към вас, може да се сблъскате с нелоялна конкуренция, с която по правило можете да се справите, но все пак е полезно да се пазите от „ удари под кръста“, които могат да ви нанесат материални или морални щети.

Налага се да бъдете изрядни във финансови документи, ако е възможно на този етап отложете взаимодействието с финансови институции, недоразумения с тях и особено през втората част на периода са повече от вероятни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ