СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Сега вие можете да разчупите статуквото, да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент, в този процес ще ви помага ваша висока квалификация, подкрепа от страна на влиятелни и авторитетни личности, понеже самите вие демонстрирате най-доброто от себе си и то се забелязва, оценява по достойнство.

Въпреки всичко, ежедневието ви може да е натоварено над обичайното.

Причините за това мога да бъдат различни, например ескалират допълнителни ангажименти, изисквания, част от тях ще са свързани с необходимостта вие действително да обогатите вашите знания и да ги надградите, за да бъдете още по-добри професионалисти или пък – налага се принудителни командировки, не е изключено да се обнови ръководния апарат, а това по един естествен начин да се отрази и на самите вас.

Каквото и да е – вид мобилизация и концентрация от ваша страна може да се превърне в повод, вие да утвърдите авторитета си, да „циментирате постиженията си“ и дори да ги надградите.

Ако това е невъзможно в някои случаи, защото конкуренцията около вас е твърде висока и агресивна, тогава вие ще си потърсите нещо ново и по перспективно, вероятно и дълготрайно. То може да изисква да пътувате или пък да смените средата си на съществуване.

В сърдечните взаимоотношения – повечето от вас се радват на подкрепа от страна на любим човек, морално и материално, така той може да допренесе за вашия собствен просперитет.

Ако не всичко протича по този начин, значи затова съществуват по-сериозни различия, на които ще трябва да обърнете специално внимание.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени