СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Сега вие можете да разчупите статуквото, да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент, в този процес ще ви помага ваша висока квалификация, подкрепа от страна на влиятелни и авторитетни личности, понеже самите вие демонстрирате най-доброто от себе си и то се забелязва, оценява по достойнство.

Въпреки всичко, ежедневието ви може да е натоварено над обичайното.

Причините за това мога да бъдат различни, например ескалират допълнителни ангажименти, изисквания, част от тях ще са свързани с необходимостта вие действително да обогатите вашите знания и да ги надградите, за да бъдете още по-добри професионалисти или пък – налага се принудителни командировки, не е изключено да се обнови ръководния апарат, а това по един естествен начин да се отрази и на самите вас.

Каквото и да е – вид мобилизация и концентрация от ваша страна може да се превърне в повод, вие да утвърдите авторитета си, да „циментирате постиженията си“ и дори да ги надградите.

Ако това е невъзможно в някои случаи, защото конкуренцията около вас е твърде висока и агресивна, тогава вие ще си потърсите нещо ново и по перспективно, вероятно и дълготрайно. То може да изисква да пътувате или пък да смените средата си на съществуване.

В сърдечните взаимоотношения – повечето от вас се радват на подкрепа от страна на любим човек, морално и материално, така той може да допренесе за вашия собствен просперитет.

Ако не всичко протича по този начин, значи затова съществуват по-сериозни различия, на които ще трябва да обърнете специално внимание.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени