СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември акцентира върху професионалната ви реализация. Можете да зададете едно голямо ново начало в този сектор като разчитате на придобит вече авторитет, опит, на полагани до този момент усилия.

Звездите ще ви дадат шанс да си върнете евентуално нещо загубено в тази сфера от живота ви, може да се върнете и към стари занимания, ако това ви интересува, но и през идните седмици, месеци- да надградите успехите си.

Все пак, ако поетата посока на развитие към настоящия момент не се развива според очакванията ви, не дава шанс за разширение, което се изисква към настоящия момент, че и в бъдеще- тогава вероятно ще ви се наложи да потърсите друго поле за изява. Не съжалявайте, ако трябва да се разделите с вид ангажименти, те ще отворят място на нови и по-перспективни или се освободите от онези, които не ви носят удовлетворение или дори могат да навредят на здравето ви.

Звездите ще изискват в различна степен да потърсите-откриете и някакви допълнителни, скрити шансове за просперитет, може би и подобна подкрепа, включително извън традиционното ви обкръжение. Все повече ще трябва да разчитате на творческият си потенциал, интуиция, неразкрити до този момент в пълна степен ваши качества. Помислете, действайте.

Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, демонстрирате го със собственото си поведение, начин на мислене и изразяване, цели, които си поставяте, толкова повече варианти ще се разкриват пред вас, понякога и по един внезапен, изненадващ начин.

Все по-широка подкрепа получавате от околните, появява се възможност да скрепите партньорските си отношения или да срещнете любовта, ако все още сте сами.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подготвихте ли гардероба си за новия сезон? Съвсем скоро слънцето ще ни позволи да носим всичко още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ