СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември акцентира върху професионалната ви реализация. Можете да зададете едно голямо ново начало в този сектор като разчитате на придобит вече авторитет, опит, на полагани до този момент усилия.

Звездите ще ви дадат шанс да си върнете евентуално нещо загубено в тази сфера от живота ви, може да се върнете и към стари занимания, ако това ви интересува, но и през идните седмици, месеци- да надградите успехите си.

Все пак, ако поетата посока на развитие към настоящия момент не се развива според очакванията ви, не дава шанс за разширение, което се изисква към настоящия момент, че и в бъдеще- тогава вероятно ще ви се наложи да потърсите друго поле за изява. Не съжалявайте, ако трябва да се разделите с вид ангажименти, те ще отворят място на нови и по-перспективни или се освободите от онези, които не ви носят удовлетворение или дори могат да навредят на здравето ви.

Звездите ще изискват в различна степен да потърсите-откриете и някакви допълнителни, скрити шансове за просперитет, може би и подобна подкрепа, включително извън традиционното ви обкръжение. Все повече ще трябва да разчитате на творческият си потенциал, интуиция, неразкрити до този момент в пълна степен ваши качества. Помислете, действайте.

Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, демонстрирате го със собственото си поведение, начин на мислене и изразяване, цели, които си поставяте, толкова повече варианти ще се разкриват пред вас, понякога и по един внезапен, изненадващ начин.

Все по-широка подкрепа получавате от околните, появява се възможност да скрепите партньорските си отношения или да срещнете любовта, ако все още сте сами.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:BiaSousa/Pexels Спортен панталон и бяла риза – екстравагантна и смела комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ