СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Повечето от вас сега ще имат необходимостта да намалят темпото или да се пускат повече по течението, така че да се възползват от текущи възможности, но и да се предпазвате от някои предизвикателства.

Голяма част от събитията действително се движат повече по инерция, така че не е нужно да ги форсирате, а по-скоро да анализирате какво си заслужава да остане в живота ви и с какво е по-добре да се разделите. В този процес може да узнавате тайни, да проследявате причинно-следствени връзки, може да надниквате в по-далечното бъдеще и тази информация може да е съпътствана от елемент на изненада.

Нека това да се превърне в причина да изберете най-важната посока, все едно сте на прага на житейски кръстопът или предстои да прелистите нова страница в живота си.

Общуването с хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, евентуални пътувания, може да са съпътствани от известен стрес и непредвидени обстоятелства, така че си заслужава да сте по-внимателни. През тази седмица възникват възможности да спечелите нещо важно за вас, да получите своеобразна награда и вид удовлетворение за всички полагани от вас до този момент усилия.

Може да получите подкрепа, която ви действа обогатяващо или сбъдва ваше тайно, съкровено желание. Добре се справяте с приоритети, които касаят взаимодействие с финансови институции, банки, данъчни, застрахователни дружества, евентуални наследства, ако това ви интересува.

Може да се възползвате от новолунието, което е на 28 юли, за да усилите позитиви, които ще обновят живота ви в една положителна посока чрез вид подкрепа, от хора или  институции, които ви действат обогатяващо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени