СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Сега вие демонстрирате най-доброто от себе си, блестите по-особен начин, привличате внимание и извличате ползи от това – чисто финансови или под формата на морално удовлетворение.

По този начин вие можете да превъртите всички предизвикателства в полза или да смекчите някои негативи, които се провокират по външни и независещи от вас причини.

Повечето от вас са изправени пред предизвикателството да се доказват пред околните над обичайното, причините за това може да бъдат различни. Например, конкуренцията около вас може да расте, вие трябва да реагирате, за да се предпазите, за да не позволите да бъдете изместени, за да избегнете загуби – морални или материални. Както става ясно вече, вие може да се предпазите, но все пак е полезно да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си, изглежда, че това ще бъде ключът към вашите успехи.

Пазете се от деструктивни конфликти, бъдете гъвкави в общуването…

Ще имате шанс също така да увеличите вашата популярност и подкрепа, да привлечете на ваша страна влиятелна или властимаща опека. Това също ще е повод да се справите с някои предизвикателства.

Вашите позиции в колектив могат да се променят по един естествен начин, защото заемате нова длъжност, променяте вашата среда на съществуване или пък укрепвате едни връзки,  но рязко прекратявате други, за да защитите интересите си.

Бъдете много внимателни при взаимодействието с чужди ресурси, не поемайте излишни рискове, не давайте пари назаем, преди да решите да инвестирате – проверете много внимателно и щателно дали това си заслужава. Взаимодействието с банки, данъчни, други финансови или държавни институции е съпътствано от изненади, така че допълнително изисква да бъдете нащрек.

Периодът е отличен да оздравите партньорските си отношения, важни за вас връзки, да срещнете любовта, ако все още не сте.

Може да се възползвате от новолунието, което е на 28 юли или то по един естествен начин ще обнови живота ви, в основата на тези преобразувания ще бъдат вашите взаимоотношения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ