СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.07.2022 – 31.07.2022

x


През тази седмица може да провокирате разяснителни разговори, новини или събития,  които са знакови, а в някои случаи – превратни, силно преобразуващи бъдещи перспективи на развитие.

Това може да засегне вашия социален статус, обществено положение, върхови постижения, репутация и т.н. Слънцето е във вашия зодиакален знак, така че посоката и развръзките,  крайният резултат – в значима степен ще зависят от вас самите, от това, какво вие искате.

Ако позициите, които заемате към настоящия момент не ви носят удовлетворение, тогава вие ще предприемете по-решителни действия, за да промените това, за да превъртите предизвикателства в полза, за да наложите авторитета си и т.н.

Чрез известно напрежение и усилия, дори конфликти, чрез малки или по-големи земетресения, образно казано, вие ще имате шанс да постигнете успехи, които са дълготрайни и имат ключово значение за вашия просперитет.

Ако е невъзможно да постигнете резултатите, към които се стремите или позициите, които заемате не кореспондират с вашия път и предопределеност, тогава вие ще направите рязък завой, който ще преобрази всичко. В такъв случай, това което ще ви носи късмет, ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано, ще бъде вашата висока квалификация, вид самореклама, общуване с хора, които са извън близкото и традиционното ви обкръжение  или пък евентуални пътувания. Добре ще се развиват приоритети, включват спорни или юридически казуси, уреждане на документи, обучение и т.н.

На 28 юли предстои новолуние, което е във вашия зодиакален знак и поради тази причина  е едно от най-важните новолуния за цялата година. Това новолуние ще ви даде шанс да разчупите границите на възможното, да разширите хоризонтите си на развитие. Бъдете по-инициативни, въпреки че част от шансовете или необходимост от трансформации сами ще застават на пътя ви, ще се отчитат като оздравителни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ